За нас

Кабинет

Имам удоволствието да Ви посрещна в дентален  кабинет, който се намира в г.София,бул.Гоце Делчев,бл78,ет.2,ап.5, близо до пазар” Красно Село”

адрес: София, бул. Гоце Делчев, бл. 78 ап. 5
телефон: 02 9582538  02 9582538

Кабинетът разполага със съвременно оборудване и висококачествени материали на признати у нас и по света фирми. Планово лечение провеждам след предварително записан час на тел. 0898484879. Събота и неделя - по предварителна договорка на тел. 02 856068

Екип

Благодарение на най-новите научни изследвания, широкото използване на цифрови технологии, нанотехнологиите ,съвременната стоматология е една от най-бързо развиващите се отрасли на медицината. За много хора, определящ фактор за успех е естетична усмивка, атрактивен външен вид на лицето. В моят стоматологичен кабинет винаги можете да получите експертна стоматологична помощ за всички видове стоматологични услуги - лечение, възстановяване, протези, пародонтология, екстракция на зъб,детска стоматология, имплантация  с различни имплантни системи.

Богатата гама от зъболекарски услуги, които предлагам цели пълната и трайна рехабилитация на дъвкателния апарат като цяло. Важни условия за реализирането на такава цел са: квалификацията и опитът на стоматолог-специалист, материално-техническата база, постоянното усъвършенстване на стоматологичните умения, а също и съобразяването с индивидуалните особености и изисквания на пациента. Следя най-новите тенденции в стоматологията, като същевременно се придържам към изпитаните методи с най-голяма резултатност и предвидимост.

Great! You've successfully subscribed.
Great! Next, complete checkout for full access.
Welcome back! You've successfully signed in.
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.